Adresa expeditorului

INJECTEC

Martin - Wehnertplatz 5
02763 Zittau
Deutschland

Livrarea Ordin

Ambalare în consignație

Prețul poștale este un tarif fix de 0,- EUR, inclusiv. TVA sau echivalent în moneda locală incl. TVA. Nu percepem taxe de ambalare sau alte taxe de manipulare. La crearea a două comenzi diferite, costurile de transport vor fi taxate pentru ambele comenzi separat. 

Ambalajul este suficient de dimensionat și injecțiile dumneavoastră sunt bine protejate.

Livrare în România  Livrarea mărfurilor durează de obicei 3 zile lucratoare. Toate transporturile sunt asigurate. În cazul pierderii transportului de către transportator, veți primi un nou transport de la noi conform comenzii în perioada de livrare de înlocuire, fără nicio plată suplimentară. Transporturile deteriorate trebuie raportate transportatorului la livrare.

Returnări în termen de 14 zile: Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să completați formularul de retragere și să trimiteți mărfurile la adresa noastră. Perioada legală de 14 zile a fost prelungită de noi, astfel încât fiecare client să poată returna bunuri de care nu are nevoie din niciun motiv. 

Vă rugăm să rețineți că injecțiile sunt marcate.

Reclamații: În cazul unei reclamații, trimiteți bunurile la oricare dintre adresele enumerate mai jos. Reclamațiile vor fi soluționate în termen de 30 de zile prin rambursare sau schimb. 

Aici puteți verifica valabilitatea garanției dumneavoastră conform numărului de comandă.

Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să completați acest formular și să-l trimiteți la adresa noastră

Utilizați numai RETURN MANAGER pentru o accelerare maximă pentru returnarea mărfurilor

In cazul utilizarii managerului de retur, nu este necesara trimiterea formularului de mai jos impreuna cu marfa. Vă rugăm să marcați vizibil coletul cu numărul comenzii.

Formular de anulare a comenzii: Exemplu

- Anulăm prin prezenta comanda de achiziție a următoarelor bunuri (*) din aceste servicii

- Comandat/Livrat

- Numele clientului

- Adresa clientului

- Semnătura clientului (validă doar pentru formularul de hârtie)

- Data